Potrebujete pomoč?041 601 417
 •  
  Brezplačna dostava nad 39 eur
 •  
  Varen nakup in hitra dostava
 •  
  Z vami že od leta 2011
 •  
  Pomoč in svetovanje

Mesna rolica Felins Plus z govedino, bučo in skuto 200g

 • Proizvajalec:Naturavetal
 • Šifra: 8001
 • Razpoložljivost: Na zalogi

Razpoložljive možnosti

- +
V košarico
- +
V košarico
 • 2,78€
 • Brez DDV: 2,54€

Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus govedina, buča in skuta

 

Mesna rolica Felins Plus govedina, buča in skuta predstavlja uravnoteženo popolno prehrano za mačke, z visoko kakovostjo mesa, zelenjave, sadja, tavrina in jajčnih lupin v prahu. Mesne rolice so narejene posebej za mačke, z visoko 87% vsebnostjo svežega mesa. Mačke so mesojede živali, ki se morajo prehranjevati s kakovostnim mesom. Felins Plus mesne rolice vsebujejo zraven mesa še manjši delež sadja, skute, zelenjave, jajčnih lupin in taurina, tako da mačka dobi vse potrebne minerale, vitamine in vlaknine za zdravo, dolgo in vitalno življenje ter čvrst iztrebek.

Dišeč okus in naravna hranila se ohranijo s priročnim pakiranjem. Mesne rolice so obdelane s hitro in nizko temperaturno metodo kuhanja z namenom, da se ohranijo vse polnovredne sestavine (vsi naravni minerali in vitamini za mačke).

 

SESTAVINE MESNE ROLICE

Mesne rolice Felins Plus vsebujejo visoko kakovostno meso govedine in notranje organe govedine (srce, pljuča, jetra), izbrano zelenjavo, skuto, jajčne lupine za vir kalcija in dodatek tavrina.

GOVEJE MESOGoveje meso v Naturavetal mesnih rolicah je bavarska pašna govedina "Weiderind", za katero veljajo strogi standardi. Naravovarstveniki in pridelovalci so skupaj razvili novo znamko Weinerwald - Weiderind oz. v prevodu govedina s pašnika. Za proizvodnjo te vrste mesa veljajo strogi pogoji. Kmetje lahko meso pod tem imenom prodajajo izključno takrat, ko je govedo na pašniku preživelo vsaj 200 dni.
NOTRANJI ORGANIV primerjavi z mesom (mišičevjem) so notranji organi veliko bogatejši z minerali in vitamini, vključno z vitamini B kompleksa (vitamini B1, B2, B6, B12 in folno kislino) in D vitaminom. Notranji organi so predvsem bogati z minerali kot so: magnezij, baker, fosfor, jod in železo. Zelo so bogati tudi z esencialnimi maščobnimi kislinam (omega-3 maščobne kisline) in aminokislinami.
BUČABuče pozitivno vplivajo na pasjo prebavo in sečila. Bogate so z vitaminom A, vlakninami in beta karotenom.
SKUTASkuta je za mačko lahko prebavljiva in zelo bogata z beljakovinami, mačke pa jo enostavno obožujejo. Prav tako je skuta zelo bogata z vitamini B - kompleksa. 
JABOLKAJabolka so polna vlaknin in bogata z vitaminom A in C.
TAVRINMesne rolice Felins Plus vsebujejo tavrin, ki je esencialna prehranjevalna zahteva za zdravje mačk. Tavrin je koristen za imunski sistem in srce mačke. Prostoživeče in divje mačke ga pridobijo z ulovljenim plenom, saj se največ tavrina nahaja v mesu, možganih in morski hrani (še posebaj so s tavrinom bogati rakci in zelenoustna školjka).
JAJČNE LUPINE V PRAHUPrah jajčnih lupin v mesnih rolicah je naraven vir kalcija za mačke. Kalcij prispeva k normalnemu delovanju mišic. Kalcij je še posebej pomemben v obdobju rasti mačke in v starosti, ko se začne zmanjševanje kostne gostote. Kadar mački primanjkuje kalcija se lahko pričnejo tudi težave s kožo, kostmi in zobmi. 
MINERALI IN VITAMINIMinerali in vitamini v mesnih rolicah Felins Plus so naravni in se nahajajo v dodanem deležu zelenjave: buča in jabolko. Dodana zelenjava je bogata s številnimi minerali in vitamini za mačke, prav tako pa vsebuje določen delež vlaknin, ki so mački v pomoč pri urejeni peristaltiki črevesja. 

ANALIZA:

surove beljakovine 12,40%, surove maščobe 8,10%, surovi pepel 2,00%, surove vlaknine 0,70%, kalcij 0,30%, fosfor 0,25%; vlažnost: 75,80%

 

SESTAVINE:

goveje meso (35%), goveje srce (30%), goveja pljuča (12%), goveja jetra (10%), goveja maščoba (3%), buča (3,5%), skuta (3%), jabolka (3%), jajčne lupine v prahu (0,5%). Skupni delež mesa: 87%

 

HRANILNI DODATEK:

Tavrin (1000 mg / kg)

NAVODILA ZA HRANJENJE:

Odrasla mačka:

 • od 6. meseca starosti hranite cca. 5% telesne teže dnevno
 • pri starejših mačkah 3,5 do 5% telesne teže dnevno

Mladički in mlade mačke stare do 12 mesecev, lahko pojedo kolikor želijo.

To so priporočene količine hrane, ki jih je potrebno prilagoditi individualnim potrebam mačke.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
POMEMBNO
Felins Plus mesna rolica z okusom govedine s skuto je prava poslastica vse vse mačje prince in princese. Mesne rolice so narejene posebej za mačke, z visoko 87% vsebnostjo svežega mesa. Felins Plus mesne rolice z govedino so uravnotežen obrok za mačko in so namenjene samostojnemu hranjenju. Iz mokre (vlažne) hrane mačke dobi tudi dovolj vode, zato mačke nikoli ne hranimo izkjučno s suho hrano. Hladno stiskano suho hrano lahko kombiniramo s Felins Plus mesnimi rolicami. 
Mnenja (23)