Meni
Vaša košarica

Mokra hrana Felins Plus z govedino, bučo in skuto

Mokra hrana Felins Plus z govedino, bučo in skuto
Mokra hrana Felins Plus z govedino, bučo in skuto
Mokra hrana Felins Plus z govedino, bučo in skuto
Mokra hrana Felins Plus z govedino, bučo in skuto
Mokra hrana Felins Plus z govedino, bučo in skuto
  • Zaloga: Na zalogi
  • Blagovna znamka: Naturavetal
  • Šifra izdelka: 8001
2,65€
Brez DDV: 2,42€

Razpoložljive možnosti

Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus govedina, buča in skuta

 

Mesna rolica Felins Plus govedina, buča in skuta predstavlja uravnoteženo popolno prehrano za mačke, z visoko kakovostjo mesa, zelenjave, sadja, tavrina in jajčnih lupin v prahu. Mesne rolice so narejene posebej za mačke, z visoko 87% vsebnostjo svežega mesa. Mačke so mesojede živali, ki se morajo prehranjevati s kakovostnim mesom. Felins Plus mesne rolice vsebujejo zraven mesa še manjši delež sadja, skute, zelenjave, jajčnih lupin in taurina, tako da mačka dobi vse potrebne minerale, vitamine in vlaknine za zdravo, dolgo in vitalno življenje ter čvrst iztrebek.

Dišeč okus in naravna hranila se ohranijo s priročnim pakiranjem. Mesne rolice so obdelane s hitro in nizko temperaturno metodo kuhanja z namenom, da se ohranijo vse polnovredne sestavine (vsi naravni minerali in vitamini za mačke).

 

SESTAVINE MESNE ROLICE

Mesne rolice Felins Plus vsebujejo visoko kakovostno meso govedine in notranje organe govedine (srce, pljuča, jetra), izbrano zelenjavo, skuto, jajčne lupine za vir kalcija in dodatek tavrina.

 

GOVEJE MESO

Goveje meso v Naturavetal mesnih rolicah je bavarska pašna govedina "Weiderind", za katero veljajo strogi standardi. Naravovarstveniki in pridelovalci so skupaj razvili novo znamko Weinerwald - Weiderind oz. v prevodu govedina s pašnika. Za proizvodnjo te vrste mesa veljajo strogi pogoji. Kmetje lahko meso pod tem imenom prodajajo izključno takrat, ko je govedo na pašniku preživelo vsaj 200 dni.

NOTRANJI ORGANI

V primerjavi z mesom (mišičevjem) so notranji organi veliko bogatejši z minerali in vitamini, vključno z vitamini B kompleksa (vitamini B1, B2, B6, B12 in folno kislino) in D vitaminom. Notranji organi so predvsem bogati z minerali kot so: magnezij, baker, fosfor, jod in železo. Zelo so bogati tudi z esencialnimi maščobnimi kislinami (omega-3 maščobne kisline) in aminokislinami.

BUČA

Buče pozitivno vplivajo na pasjo prebavo in sečila. Bogate so z vitaminom A, vlakninami in beta karotenom.

SKUTA

Skuta je za mačko lahko prebavljiva in zelo bogata z beljakovinami, mačke pa jo enostavno obožujejo. Prav tako je skuta zelo bogata z vitamini B - kompleksa. 

JABOLKA

Jabolka so polna vlaknin in bogata z vitaminom A in C.

TAVRIN

Mesne rolice Felins Plus vsebujejo tavrin, ki je bistvena prehranjevalna zahteva za zdravje mačk. Tavrin je koristen tudi za imunski sistem in srce mačke. Dolgotrajno pomanjkanje tavrina vodi v slepoto mačk in lahko pripelje do odpovedi srca. Prostoživeče in divje mačke ga pridobijo z ulovljenim plenom. Največ tavrina se nahaja v mesu (največ v perutnini), možganih, morski hrani (še posebaj so s tavrinom bogati rakci in zelenoustna školjka).

JAJČNE LUPINE V PRAHU

Prah jajčnih lupin v mesnih rolicah Felins Plus je naraven vir kalcija za mačke. Kalcij prispeva k normalnemu delovanju mišic. Kalcij je še posebej pomemben v obdobju rasti mačke in v starosti, ko se začne zmanjševanje kostne gostote. Kadar mački primanjkuje kalcija se lahko pričnejo tudi težave s kožo, kostmi in zobmi. 

MINERALI IN VITAMINI

Minerali in vitamini v mesnih rolicah Felins Plus so naravni in se nahajajo v notranjih organih, mesu in dodanem deležu zelenjave: buče in jabolka. Dodana zelenjava je bogata s številnimi minerali in vitamini za mačke, prav tako pa vsebuje določen delež vlaknin, ki so mački v pomoč pri urejeni peristaltiki črevesja. 

 

ANALIZA:

surove beljakovine 12,40%, surove maščobe 8,10%, surovi pepel 2,00%, surove vlaknine 0,70%, kalcij 0,30%, fosfor 0,25%; vlažnost: 75,80%

 

SESTAVINE:

goveje meso (35%), goveje srce (30%), goveja pljuča (12%), goveja jetra (10%), goveja maščoba (3%), buča (3,5%), skuta (3%), jabolka (3%), jajčne lupine v prahu (0,5%).

Skupni delež mesa: 87%

 

HRANILNI DODATEK:

Tavrin (1000 mg / kg)

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha
Mesna rolica Felins Plus kunec s fino zelenjavo 200 g Mesna rolica Felins Plus kunec s fino zelenjavo 200 g
-25 %
Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus kunec s fino zelenjavo Akcijska cena velja od 20.5.2022 do 30.6.2022 oz. do razprodaje za..
2,65€ 1,99€ Brez DDV:1,82€
Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus losos s piščancem in zelenjavo   Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus&..
2,65€ Brez DDV:2,42€
Naravna hladno stiskana hrana za mačke Felins Plus perutnina in losos   Perutnina in losos Hrana za mačke Felins Plus vsebuje ..
13,95€ Brez DDV:12,74€
Felins Plus Vermprevet – preventiva pri glistah in trakuljah pri mačkah   Felins Plus Vermprevet rastlinska in zeliščna mešanica lahko stab..
9,70€ Brez DDV:8,86€
Felins Plus Vermcurat – gliste pri mačkah, trakulja pri mačkah   Gliste pri mačkah, trakulja pri mačkah? Notranji zajedavci pri mačkah..
14,90€ Brez DDV:13,61€
Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus piščanec, bučke in jajce   Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus piščan..
2,65€ Brez DDV:2,42€
Felins Plus kapljice - naravna zaščita pred bolhami in klopi za mačke   Naravna, živalim, okolju in ljudem prijazna zaščita? ..
17,95€ Brez DDV:14,71€
Felins Plus kapljice za nego ušes 50 ml
Že pošlo!
Felins Plus kapljice za nego ušes    Naše mačje princese in princi, še posebej če so radi veliko zunaj, lahko imajo pogoste težave z u..
12,51€ Brez DDV:10,25€