Potrebujete pomoč?041 601 417
 •  
  Brezplačna dostava nad 35 eur
 •  
  Varen nakup in hitra dostava
 •  
  Z vami že od leta 2011
 •  
  Pomoč in svetovanje

Mesna rolica Felins Plus kunec s fino zelenjavo 200 g

 • Proizvajalec:Naturavetal
 • Šifra:8010
 • Razpoložljivost:Na zalogi

Razpoložljive možnosti

- +
V košarico
- +
V košarico
 • 2,65€

 • Brez DDV:2,42€

Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus kunec s fino zelenjavo

Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus kunec s fino zelenjavo predstavlja uravnoteženo popolno prehrano za mačke, z visoko kakovostjo mesa, zelenjave, sadja, tavrina in jajčnih lupin v prahu (kalcij za mačke). Mesne rolice so narejene posebej za mačke, z visoko 87% vsebnostjo mesa in vsebujejo vse potrebne minerale in vitamine, ki jih mačka potrebuje za zdravo, dolgo in vitalno življenje. Dišeč okus in naravna hranila se ohranijo s priročnim pakiranjem. Mesne rolice so obdelane s hitro in nizko temperaturno metodo kuhanja z namenom, da se ohranijo vse polnovredne sestavine (vsi naravni minerali in vitamini za mačke).

 

SESTAVINE MESNE ROLICE:

Mesne rolice Felins Plus vsebujejo visoko kakovostno meso kunca in notranje organe kunca (srce, pljuča, jetra, ledvica), izbrano zelenjavo, jajčne lupine za vir kalcija in dodatek tavrina.

KUNČJE MESOKunčje meso velja za hipoalergeno hrano za mačke. Kunčje meso vsebuje manj nasičenih maščobnih kislin, holesterola in purinskih snovi, zato je hrana še posebej primerna pri boleznih srca in ožilja, pri presnovnih težavah in pri težavah z mišičevjem ter sklepi. Ker meso kunca vsebuje manj vezivnega tkiva ima nekaj več esencialnih aminokislin kot druge vrste mesa.
NOTRANJI ORGANI KUNCAV primerjavi z mesom (mišičevjem) so notranji organi veliko bogatejši z minerali in vitamini, vključno z vitamini B kompleksa (vitamini B1, B2, B6, B12 in folno kislino) in D vitaminom. Notranji organi so predvsem bogati z minerali kot so: magnezij, baker, fosfor, jod in železo. Zelo so bogati tudi z esencialnimi maščobnimi kislinam (omega-3 maščobne kisline) in aminokislinami.
JAJČNE LUPINE V PRAHUPrah jajčnih lupin v mesnih rolicah je naraven vir kalcija za mačke. Kalcij lahko deluje proti alergijam, preprečuje ali zmanjšuje težave s kožo, kostmi in zobmi. Kalcij ogromno prispeva k normalnemu delovanju mišic. Kalcij je še posebej pomemben v obdobju rasti mačke in v starosti, ko se začne zmanjševanje kostne gostote. 
TAVRINMesne rolice Felins Plus vsebujejo tavrin, ki je bistvena prehranjevalna zahteva za zdravje mačk. Pomanjkanje tavrina pri mačkah povzroča počasno razpadanje mrežnice. Tavrin je koristen tudi za imunski sistem in srce mačke. Dolgotrajno pomanjkanje tavrina vodi v slepoto mačk in lahko pripelje do odpovedi srca. Prostoživeče in divje mačke ga pridobijo z ulovljenim plenom. Največ tavrina se nahaja v mesu (največ v perutnini), možganih, morski hrani (še posebaj so s tavrinom bogati rakci in zelenoustna školjka).
MINERALI IN VITAMINIMinerali in vitamini v mesnih rolicah Felins Plus so naravni in se nahajajo v dodanem deležu zelenjave: korenje, grah in gomolj koromača. Dodana zelenjava je bogata s številnimi minerali in vitamini za mačke, prav tako pa vsebuje določen delež vlaknin, ki so mački v pomoč pri urejeni peristaltiki črevesja. 

 

Kot vedno pri Naturavetalu, tudi Felins Plus mesne rolice:

 • ne vsebujejo glutena
 • ne vsebujejo pšenice, soje in mlečnih izdelkov,
 • ne vsebujejo barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih dodatkov, polnil
 • ne vsebujejo živalskih in rastlinskih stranskih proizvodov,
 • vsi vitamini in minerali so naravni,
 • hrana za mačke je pod stalnim laboratorijskim nadzorom v neodvisnem laboratoriju,
 • brez gensko spremenjenih organizmov (GSO).

 

Mesne rolice Felins Plus so na voljo tudi v okusu lososa s piščancem.

ANALIZA:

surove beljakovine 12,70%, surove maščobe 7,80%, surovi pepel 1,90%, surove vlaknine 0,80%, kalcij 0,20%, fosfor 0,15%; vlažnost: 75,90%

 

SESTAVINE:

kunčje meso 40%, kunčje srce 20%, kunčja pljuča 10%, kunčje ledvice 7%, kunčja jetra 6%, kunčja mesna juha 6%, korenje 3,5%, grah 3%, gomolj koromača 3% , olje oljne ogrščice 0,5%, med 0,5%, jajčne lupine v prahu 0,5%

Skupni delež mesa: 87%

 

HRANILNI DODATEK:

Tavrin (1000 mg / kg)

NAVODILA ZA HRANJENJE:

Odrasla mačka: cca. 200g / dan (ena mesna rolica na dan)

Mladički in mlade mačke stare do 12 mesecev, lahko pojedo kolikor želijo.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
POMEMBNO
Felins Plus mesne rolice z okusom kunca so popoln in uravnotežen obrok za mačke. Kunčje meso in notranji organi kunca so nežno kuhani na pari v kratkih časovnih intervalih, da se ohranijo vse pomembne hranilne snovi. Mesne rolice vsebujejo tudi zmlete jajčne lupine za vir kalcija in zelenoustno školjko kot naraven vir tavrina. 
Mnenja (28)