Potrebujete pomoč?041 601 417
 •  
  Brezplačna dostava nad 39 eur
 •  
  Varen nakup in hitra dostava
 •  
  Z vami že od leta 2011
 •  
  Pomoč in svetovanje

Mesna rolica Felins Plus kunec s korenjem in mačjo meto 200 g

 • Proizvajalec:Naturavetal
 • Šifra: 8010
 • Razpoložljivost: Na zalogi

Razpoložljive možnosti

- +
V košarico
- +
V košarico
 • 2,78€
 • Brez DDV: 2,54€

Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus kunec s korenjem in mačjo meto

Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus kunec predstavlja uravnoteženo popolno prehrano za mačke, z visoko kakovostjo mesa, zelenjave, sadja, tavrina in jajčnih lupin v prahu (kalcij za mačke). Mesne rolice so narejene posebej za mačke, z visoko 87% vsebnostjo mesa in vsebujejo vse potrebne minerale in vitamine, ki jih mačka potrebuje za zdravo, dolgo in vitalno življenje. Dišeč okus in naravna hranila se ohranijo s priročnim pakiranjem. Mesne rolice so obdelane s hitro in nizko temperaturno metodo kuhanja z namenom, da se ohranijo vse polnovredne sestavine (vsi naravni minerali in vitamini za mačke).

 

SESTAVINE MESNE ROLICE:

Mesne rolice Felins Plus vsebujejo visoko kakovostno meso kunca in notranje organe kunca (srce, pljuča, jetra, ledvica), izbrano zelenjavo, jajčne lupine za vir kalcija in dodatek tavrina.

KUNČJE MESOKunčje meso velja za hipoalergeno hrano za mačke. Kunčje meso vsebuje manj nasičenih maščobnih kislin, holesterola in purinskih snovi, zato je hrana še posebej primerna pri boleznih srca in ožilja, pri presnovnih težavah in pri težavah z mišičevjem ter sklepi. Ker meso kunca vsebuje manj vezivnega tkiva ima nekaj več esencialnih aminokislin kot druge vrste mesa.
NOTRANJI ORGANI KUNCAV primerjavi z mesom (mišičevjem) so notranji organi veliko bogatejši z minerali in vitamini, vključno z vitamini B kompleksa (vitamini B1, B2, B6, B12 in folno kislino) in D vitaminom. Notranji organi so predvsem bogati z minerali kot so: magnezij, baker, fosfor, jod in železo. Zelo so bogati tudi z esencialnimi maščobnimi kislinam (omega-3 maščobne kisline) in aminokislinami.
JAJČNE LUPINE V PRAHUPrah jajčnih lupin v mesnih rolicah je naraven vir kalcija za mačke. Kalcij lahko deluje proti alergijam, preprečuje ali zmanjšuje težave s kožo, kostmi in zobmi. Kalcij ogromno prispeva k normalnemu delovanju mišic. Kalcij je še posebej pomemben v obdobju rasti mačke in v starosti, ko se začne zmanjševanje kostne gostote. 
TAVRINTavrin je bistvena prehranjevalna zahteva mačk. Pomanjkanje tavrina povzroča počasno razpadanje mrežnice, vodi v slepoto in lahko pripelje do težav s srcem. Tavrin je pomemben tudi za imunski in krvnožilni sistem mačke. Prostoživeče in divje mačke tavrin dobijo iz plena, saj se največ tavrina nahaja v mesu in morski hrani (še posebaj so s tavrinom bogati rakci in zelenoustna školjka).
MINERALI IN VITAMINIMinerali in vitamini v mesnih rolicah so naravni in se nahajajo v dodani zelenjavi: korenje in gomolj koromača. Zelenjava je bogata s številnimi minerali in vitamini, prav tako pa vsebuje določen delež vlaknin, ki so mački v pomoč pri urejeni prebavi.

 

Kot vedno pri Naturavetalu, tudi Felins Plus mesne rolice:

 • ne vsebujejo glutena
 • ne vsebujejo pšenice, soje in mlečnih izdelkov,
 • ne vsebujejo barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih dodatkov, polnil
 • ne vsebujejo živalskih in rastlinskih stranskih proizvodov,
 • vsi vitamini in minerali so naravni,
 • hrana za mačke je pod stalnim laboratorijskim nadzorom v neodvisnem laboratoriju,
 • brez gensko spremenjenih organizmov (GSO).

 

Mesne rolice Felins Plus so na voljo tudi v okusu lososa s piščancem.

ANALIZA:

surove beljakovine 12,50%, surove maščobe 7,90%, surovi pepel 1,90%, surove vlaknine 0,80%, kalcij 0,30%, fosfor 0,25%; vlažnost: 75,90%

 

SESTAVINE:

kunčje meso 35%, kunčje srce 30%, kunčja pljuča 10%, kunčje ledvice 5%, kunčja jetra 10%, korenje 4,2%, gomolj koromača 4%, konopljino olje 1 %, jajčne lupine v prahu 0,5%, mačje meta 0,3%.

Skupni delež mesa: 90%

 

HRANILNI DODATEK:

Tavrin (1000 mg / kg)

NAVODILA ZA HRANJENJE:

Odrasla mačka:

 • od 6. meseca starosti hranite cca. 5% telesne teže dnevno
 • pri starejših mačkah 3,5 do 5% telesne teže dnevno

Mladički in mlade mačke stare do 12 mesecev, lahko pojedo kolikor želijo.

To so priporočene količine hrane, ki jih je potrebno prilagoditi individualnim potrebam mačke.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
POMEMBNO
Felins Plus mesne rolice z okusom kunca so popoln in uravnotežen obrok za mačke. Kunčje meso in notranji organi kunca so nežno kuhani na pari v kratkih časovnih intervalih, da se ohranijo vse pomembne hranilne snovi. Mesne rolice vsebujejo tudi zmlete jajčne lupine za vir kalcija in zelenoustno školjko kot naraven vir tavrina. 
Mnenja (40)