Meni
Vaša košarica

Morka hrana za mačke Felins Plus kunec s fino zelenjavo

Morka hrana za mačke Felins Plus kunec s fino zelenjavo
Morka hrana za mačke Felins Plus kunec s fino zelenjavo
Morka hrana za mačke Felins Plus kunec s fino zelenjavo
-25 %
Morka hrana za mačke Felins Plus kunec s fino zelenjavo
Morka hrana za mačke Felins Plus kunec s fino zelenjavo
Morka hrana za mačke Felins Plus kunec s fino zelenjavo
Morka hrana za mačke Felins Plus kunec s fino zelenjavo
  • Zaloga: Na zalogi
  • Blagovna znamka: Naturavetal
  • Šifra izdelka: 8010
2,65€
1,99€
Brez DDV: 1,82€

Razpoložljive možnosti

Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus kunec s fino zelenjavo

Akcijska cena velja od 20.5.2022 do 30.6.2022 oz. do razprodaje zalog. Uporabno najmanj do: 21.7.2022

Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus kunec s fino zelenjavo predstavlja uravnoteženo popolno prehrano za mačke, z visoko kakovostjo mesa, zelenjave, sadja, tavrina in jajčnih lupin v prahu (kalcij za mačke). Mesne rolice so narejene posebej za mačke, z visoko 87% vsebnostjo mesa in vsebujejo vse potrebne minerale in vitamine, ki jih mačka potrebuje za zdravo, dolgo in vitalno življenje. Dišeč okus in naravna hranila se ohranijo s priročnim pakiranjem. Mesne rolice so obdelane s hitro in nizko temperaturno metodo kuhanja z namenom, da se ohranijo vse polnovredne sestavine (vsi naravni minerali in vitamini za mačke).

 

SESTAVINE MESNE ROLICE:

Mesne rolice Felins Plus vsebujejo visoko kakovostno meso kunca in notranje organe kunca (srce, pljuča, jetra, ledvica), izbrano zelenjavo, jajčne lupine za vir kalcija in dodatek tavrina.

KUNČJE MESO

Kunčje meso velja za hipoalergeno hrano za mačke. Kunčje meso vsebuje manj nasičenih maščobnih kislin, holesterola in purinskih snovi, zato je hrana še posebej primerna pri boleznih srca in ožilja, pri presnovnih težavah in pri težavah z mišičevjem ter sklepi. Ker meso kunca vsebuje manj vezivnega tkiva ima nekaj več esencialnih aminokislin kot druge vrste mesa.

NOTRANJI ORGANI KUNCA

V primerjavi z mesom (mišičevjem) so notranji organi veliko bogatejši z minerali in vitamini, vključno z vitamini B kompleksa (vitamini B1, B2, B6, B12 in folno kislino) in D vitaminom. Notranji organi so predvsem bogati z minerali kot so: magnezij, baker, fosfor, jod in železo. Zelo so bogati tudi z esencialnimi maščobnimi kislinami (omega-3 maščobne kisline) in aminokislinami.

JAJČNE LUPINE V PRAHU

Prah jajčnih lupin v mesnih rolicah je naraven vir kalcija za mačke. Kalcij lahko deluje proti alergijam, preprečuje ali zmanjšuje težave s kožo, kostmi in zobmi. Kalcij ogromno prispeva k normalnemu delovanju mišic. Kalcij je še posebej pomemben v obdobju rasti mačke in v starosti, ko se začne zmanjševanje kostne gostote. 

TAVRIN

Mesne rolice Felins Plus vsebujejo tavrin, ki je bistvena prehranjevalna zahteva za zdravje mačk. Pomanjkanje tavrina pri mačkah povzroča počasno razpadanje mrežnice. Tavrin je koristen tudi za imunski sistem in srce mačke. Dolgotrajno pomanjkanje tavrina vodi v slepoto mačk in lahko pripelje do odpovedi srca. Prostoživeče in divje mačke ga pridobijo z ulovljenim plenom. Največ tavrina se nahaja v mesu (največ v perutnini), možganih, morski hrani (še posebaj so s tavrinom bogati rakci in zelenoustna školjka).

MINERALI IN VITAMINI

Minerali in vitamini v mesnih rolicah Felins Plus so naravni in se nahajajo v dodanem deležu zelenjave: korenje, grah in gomolj koromača. Dodana zelenjava je bogata s številnimi minerali in vitamini za mačke, prav tako pa vsebuje določen delež vlaknin, ki so mački v pomoč pri urejeni peristaltiki črevesja. 

 

Kot vedno pri Naturavetalu, tudi Felins Plus mesne rolice:

  • ne vsebujejo glutena
  • ne vsebujejo pšenice, soje in mlečnih izdelkov,
  • ne vsebujejo barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih dodatkov, polnil
  • ne vsebujejo živalskih in rastlinskih stranskih proizvodov,
  • vsi vitamini in minerali so naravni,
  • hrana za mačke je pod stalnim laboratorijskim nadzorom v neodvisnem laboratoriju,
  • brez gensko spremenjenih organizmov (GSO).

 

Mesne rolice Felins Plus so na voljo tudi v okusu lososa s piščancem.

 

ANALIZA:

surove beljakovine 12,70%, surove maščobe 7,80%, surovi pepel 1,90%, surove vlaknine 0,80%, kalcij 0,20%, fosfor 0,15%; vlažnost: 75,90%

 

SESTAVINE:

kunčje meso 40%, kunčje srce 20%, kunčja pljuča 10%, kunčje ledvice 7%, kunčja jetra 6%, kunčja mesna juha 6%, korenje 3,5%, grah 3%, gomolj koromača 3% , olje oljne ogrščice 0,5%, med 0,5%, jajčne lupine v prahu 0,5%

Skupni delež mesa: 87%

 

HRANILNI DODATEK:

Tavrin (1000 mg / kg)

NAVODILA ZA HRANJENJE:

Odrasla mačka: cca. 200g / dan (ena mesna rolica na dan)

Mladički in mlade mačke stare do 12 mesecev, lahko pojedo kolikor želijo.

 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha
Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus losos s piščancem in zelenjavo   Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus&..
2,65€ Brez DDV:2,42€
Naravna hladno stiskana hrana za mačke Felins Plus perutnina in losos   Perutnina in losos Hrana za mačke Felins Plus vsebuje ..
13,95€ Brez DDV:12,74€
Felins Plus Vermprevet – preventiva pri glistah in trakuljah pri mačkah   Felins Plus Vermprevet rastlinska in zeliščna mešanica lahko stab..
9,70€ Brez DDV:8,86€
Felins Plus Vermcurat – gliste pri mačkah, trakulja pri mačkah   Gliste pri mačkah, trakulja pri mačkah? Notranji zajedavci pri mačkah..
14,90€ Brez DDV:13,61€
Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus piščanec, bučke in jajce   Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus piščan..
2,65€ Brez DDV:2,42€
Felins Plus kapljice - naravna zaščita pred bolhami in klopi za mačke   Naravna, živalim, okolju in ljudem prijazna zaščita? ..
17,95€ Brez DDV:14,71€
Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus govedina, buča in skuta   Mesna rolica Felins Plus govedina, buča in skuta predstavlja urav..
2,65€ Brez DDV:2,42€
Felins Plus kapljice za nego ušes 50 ml
Že pošlo!
Felins Plus kapljice za nego ušes    Naše mačje princese in princi, še posebej če so radi veliko zunaj, lahko imajo pogoste težave z u..
12,51€ Brez DDV:10,25€