Meni
Vaša košarica

Mokra hrana za mačke Felins Plus losos s piščancem in zelenjavo

Mokra hrana za mačke Felins Plus losos s piščancem in zelenjavo
Mokra hrana za mačke Felins Plus losos s piščancem in zelenjavo
Mokra hrana za mačke Felins Plus losos s piščancem in zelenjavo
Mokra hrana za mačke Felins Plus losos s piščancem in zelenjavo
Mokra hrana za mačke Felins Plus losos s piščancem in zelenjavo
Mokra hrana za mačke Felins Plus losos s piščancem in zelenjavo
Mokra hrana za mačke Felins Plus losos s piščancem in zelenjavo
  • Zaloga: Na zalogi
  • Blagovna znamka: Naturavetal
  • Šifra izdelka: 8015
2,65€
Brez DDV: 2,42€

Razpoložljive možnosti

Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus losos s piščancem in zelenjavo

 

Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus losos s piščancem in zelenjavo predstavlja uravnoteženo popolno prehrano za mačke, z visokim deležem in visoko kakovostjo mesa, zelenjave, sadja, tavrina in jajčnih lupin v prahu (kalcij za mačke). Mesne rolice so narejene posebej za mačke, z visoko 90% vsebnostjo mesa in vsebujejo vse potrebne minerale in vitamine. Mesne rolice so obdelane s hitro in nizko temperaturno metodo kuhanja z namenom, da se ohranijo vse polnovredne sestavine (vsi naravni minerali in vitamini za mačke).

 

SESTAVINE MESNE ROLICE:

Mesne rolice Felins Plus vsebujejo visoko kakovostno meso lososa in piščanca ter notranje organe piščanca, izbrano zelenjavo, jajčne lupine, za vir kalcija in dodatek tavrina.

 

MESO LOSOSA

Losos v mesnih rolicah Felins Plus ni niti divji niti gojeni losos. Losos se pridobiva iz zajetij norveških fjordov, kjer živi v kontroliranem območju, v okolju in živalim prijaznem habitatu. Losos spada med najbogatejše prehranske vire esencialnih maščobnih kislin omega-3, kvalitetnih beljakovin, vitaminom B kompleksa in D3 vitamina. Omega-3 maščobne kisline poskrbijo za zdravo kožo, sijočo dlako, okrepljen imunski sistem in za zdrave kosti in sklepe vaše mačke.

PIŠČANČJE MESO

Piščančje meso je zelo ješče meso, hkrati pa odličen vir beljakovin. Naturavetal mesne rolice Felins Plus vsebujejo le kakovostno piščančje meso, uporabljajo le sestavine s certifikatom kakovosti (kakovost sestavin človeškega razreda, primerne za prehrano ljudi), zato so tudi alergijske reakcije na Naturavetal piščančjo hrano manj pogoste.

NOTRANJI ORGANI

V primerjavi z mesom (mišičevjem) so notranji organi veliko bogatejši z minerali in vitamini, vključno z vitamini B kompleksa (vitamini B1, B2, B6, B12 in folno kislino) in D vitaminom. Notranji organi so predvsem bogati z minerali kot so: magnezij, baker, fosfor, jod in železo. Zelo so bogati tudi z esencialnimi maščobnimi kislinami (omega-3 maščobne kisline) in aminokislinami.

JAJČNE LUPINE V PRAHU

Prah jajčnih lupin v mesnih rolicah Felins Plus je naraven vir kalcija za mačke. Kalcij prispeva k normalnemu delovanju mišic. Kalcij je še posebej pomemben v obdobju rasti mačke in v starosti, ko se začne zmanjševanje kostne gostote. Kadar mački primanjkuje kalcija se lahko pričnejo tudi težave s kožo, kostmi in zobmi. 

TAVRIN

Mesne rolice Felins Plus vsebujejo tavrin, ki je bistvena prehranjevalna zahteva za zdravje mačk. Tavrin je koristen tudi za imunski sistem in srce mačke. Dolgotrajno pomanjkanje tavrina vodi v slepoto mačk in lahko pripelje do odpovedi srca. Prostoživeče in divje mačke ga pridobijo z ulovljenim plenom. Največ tavrina se nahaja v mesu (največ v perutnini), možganih, morski hrani (še posebaj so s tavrinom bogati rakci in zelenoustna školjka).

MINERALI IN VITAMINI

Minerali in vitamini v mesnih rolicah Felins Plus so naravni in se nahajajo v dodanem deležu zelenjave: buča, repa in cikorija. Dodana zelenjava je bogata s številnimi minerali in vitamini za mačke, prav tako pa vsebuje določen delež vlaknin, ki so mački v pomoč pri urejeni peristaltiki črevesja. 

 

Kot vedno pri Naturavetalu, tudi Felins Plus mesne rolice:

  • ne vsebujejo glutena
  • ne vsebujejo pšenice, soje in mlečnih izdelkov,
  • ne vsebujejo barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih dodatkov, polnil
  • ne vsebujejo živalskih in rastlinskih stranskih proizvodov,
  • vsi vitamini in minerali so naravni,
  • hrana za mačke je pod stalnim laboratorijskim nadzorom v neodvisnem laboratoriju,
  • brez gensko spremenjenih organizmov (GSO).

 

Mesne rolice Felins Plus so na voljo tudi v okusu kunca z zelenjavo.

 

ANALIZA:

surove beljakovine 12,50%, surove maščobe 8,00%, surovi pepel 2,00%, surove vlaknine 0,60%, kalcij 0,30%, fosfor 0,25%; vlažnost: 75,90%

 

SESTAVINE:

losos (25%), piščančje meso (25%), piščančje srce (15%), piščančji želodec (15%), piščančja jetra (10%), buče (3,5%), repa (3%), cikorija (2%), ribje olje (1%), jajčne lupine v prahu (1%)
Skupaj mesni in ribji delež: 90%

 

HRANILNI DODATEK:

Tavrin (1000 mg / kg)

NAVODILA ZA HRANJENJE:

Odrasla mačka: cca. 200g / dan (ena mesna rolica na dan)

Mladički in mlade mačke: stare do 12 mesecev, lahko pojedo kolikor želijo.

 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha
Mesna rolica Felins Plus kunec s fino zelenjavo 200 g Mesna rolica Felins Plus kunec s fino zelenjavo 200 g
-25 %
Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus kunec s fino zelenjavo Akcijska cena velja od 20.5.2022 do 30.6.2022 oz. do razprodaje za..
2,65€ 1,99€ Brez DDV:1,82€
Felins Plus perutnina in losos Felins Plus perutnina in losos
Že pošlo!
Naravna hladno stiskana hrana za mačke Felins Plus perutnina in losos   Perutnina in losos Hrana za mačke Felins Plus vsebuje ..
13,95€ Brez DDV:12,74€
Felins Plus Vermprevet – preventiva pri glistah in trakuljah pri mačkah   Felins Plus Vermprevet rastlinska in zeliščna mešanica lahko stab..
9,70€ Brez DDV:8,86€
Felins Plus Vermcurat – gliste pri mačkah, trakulja pri mačkah   Gliste pri mačkah, trakulja pri mačkah? Notranji zajedavci pri mačkah..
14,90€ Brez DDV:13,61€
Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus piščanec, bučke in jajce   Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus piščan..
2,65€ Brez DDV:2,42€
Felins Plus kapljice - naravna zaščita pred bolhami in klopi za mačke   Naravna, živalim, okolju in ljudem prijazna zaščita? ..
17,95€ Brez DDV:14,71€
Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus govedina, buča in skuta   Mesna rolica Felins Plus govedina, buča in skuta predstavlja urav..
2,65€ Brez DDV:2,42€
Felins Plus kapljice za nego ušes 50 ml
Že pošlo!
Felins Plus kapljice za nego ušes    Naše mačje princese in princi, še posebej če so radi veliko zunaj, lahko imajo pogoste težave z u..
12,51€ Brez DDV:10,25€