Potrebujete pomoč?041 601 417
 •  
  Brezplačna dostava nad 39 eur
 •  
  Varen nakup in hitra dostava
 •  
  Z vami že od leta 2011
 •  
  Pomoč in svetovanje

Mesna rolica Felins Plus losos s piščancem in zelenjavo 200 g

 • Proizvajalec:Naturavetal
 • Šifra: 8015
 • Razpoložljivost: Na zalogi

Razpoložljive možnosti

- +
V košarico
- +
V košarico
 • 2,78€
 • Brez DDV: 2,54€

Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus losos s piščancem in zelenjavo

 

Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus losos s piščancem in zelenjavo predstavlja uravnoteženo popolno prehrano za mačke, z visokim deležem in visoko kakovostjo mesa, zelenjave, sadja, tavrina in jajčnih lupin v prahu (kalcij za mačke). Mesne rolice so narejene posebej za mačke, z visoko 90% vsebnostjo mesa in vsebujejo vse potrebne minerale in vitamine. Mesne rolice so obdelane s hitro in nizko temperaturno metodo kuhanja z namenom, da se ohranijo vse polnovredne sestavine (vsi naravni minerali in vitamini za mačke).

 

SESTAVINE MESNE ROLICE:

Mesne rolice Felins Plus vsebujejo visoko kakovostno meso lososa in piščanca ter notranje organe piščanca, izbrano zelenjavo, jajčne lupine, za vir kalcija in dodatek tavrina.

MESO LOSOSALosos v mesnih rolicah Felins Plus ni niti divji niti gojeni losos. Losos se pridobiva iz zajetij norveških fjordov, kjer živi v kontroliranem območju, v okolju in živalim prijaznem habitatu. Losos spada med najbogatejše prehranske vire esencialnih maščobnih kislin omega-3, kvalitetnih beljakovin, vitaminom B kompleksa in D3 vitamina. Omega-3 maščobne kisline poskrbijo za zdravo kožo, sijočo dlako, okrepljen imunski sistem in za zdrave kosti in sklepe vaše mačke.
PIŠČANČJE MESOPiščančje meso je odličen vir beljakovin. Mesne rolice Felins Plus vsebujejo le kakovostno piščančje meso, zato so tudi alergijske reakcije na Naturavetal piščančjo hrano manj pogoste.
NOTRANJI ORGANI V primerjavi z mesom (mišičevjem) so notranji organi veliko bogatejši z minerali in vitamini, vključno z vitamini B kompleksa (vitamini B1, B2, B6, B12 in folno kislino) in D vitaminom. Notranji organi so predvsem bogati z minerali kot so: magnezij, baker, fosfor, jod in železo. Zelo so bogati tudi z esencialnimi maščobnimi kislinam (omega-3 maščobne kisline) in aminokislinami.
JAJČNE LUPINE V PRAHUPrah jajčnih lupin v mesnih rolicah je naraven vir kalcija za mačke. Kalcij prispeva k normalnemu delovanju mišic. Kalcij je še posebej pomemben v obdobju rasti mačke in v starosti, ko se začne zmanjševanje kostne gostote. Kadar mački primanjkuje kalcija se lahko pričnejo tudi težave s kožo, kostmi in zobmi. 
TAVRINMesne rolice Felins Plus vsebujejo tavrin, ki je bistvena prehranjevalna zahteva za zdravje mačk. Pomanjkanje tavrina pri mačkah povzroča počasno razpadanje mrežnice. Tavrin je koristen tudi za imunski sistem in srce mačke. Dolgotrajno pomanjkanje tavrina vodi v slepoto mačk in lahko pripelje do odpovedi srca. Prostoživeče in divje mačke ga pridobijo z ulovljenim plenom. Največ tavrina se nahaja v mesu (največ v perutnini), možganih, morski hrani (še posebaj so s tavrinom bogati rakci in zelenoustna školjka).
MINERALI IN VITAMINIVitamini in minerali v mesnih rolicah Felins Plus so naravni in se nahajajo v dodanem deležu zelenjave: buča in repa. Dodana zelenjava je bogata s številnimi minerali in vitamini, prav tako pa vsebuje dovolj vlaknin, ki so v pomoč pri urejeni peristaltiki črevesja. 

Kot vedno pri Naturavetalu, tudi Felins Plus mesne rolice:

 • ne vsebujejo glutena
 • ne vsebujejo pšenice, soje in mlečnih izdelkov,
 • ne vsebujejo barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih dodatkov, polnil
 • ne vsebujejo živalskih in rastlinskih stranskih proizvodov,
 • vsi vitamini in minerali so naravni,
 • hrana za mačke je pod stalnim laboratorijskim nadzorom v neodvisnem laboratoriju,
 • brez gensko spremenjenih organizmov (GSO).

 

Mesne rolice Felins Plus so na voljo tudi v okusu kunca z zelenjavo.

ANALIZA:

surove beljakovine 12,50%, surove maščobe 8,00%, surovi pepel 2,00%, surove vlaknine 0,60%, kalcij 0,30%, fosfor 0,25%; vlažnost: 75,90%

 

SESTAVINE:

losos (25%), piščančje meso (25%), piščančje srce (15%), piščančji želodec (15%), piščančja jetra (10%), buče (3,5%), repa (3%), cikorija (2%), ribje olje (1%), jajčne lupine v prahu (1%) Skupaj mesni in ribji delež: 90%

 

HRANILNI DODATEK:

Tavrin (1000 mg / kg)

NAVODILA ZA HRANJENJE:

Odrasle mačke:

 • od 6. meseca starosti priporočamo cca. 5% telesne teže dnevno
 • pri starejših mačkah priporočamo 3,5 do 5% telesne teže dnevno

Mladički in mlade mačke stare do 12 mesecev, lahko pojedo kolikor želijo in jim ni potrebno omejevati hrane.

To so priporočene količine hrane, ki jih je potrebno prilagoditi individualnim potrebam mačke, glede na temperament in aktivnost.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
POMEMBNO
Felins Plus mesna rolica s piščancem in lososom je prava izbira za vse mačje gurmane. Kombinacija ribice in piščančka je okus, ki bi ga izbrala večina mačk. Struktura mesne rolice je mehka in sočna, tako da bodo mačke uživale v prav vsakem grižljaju. Mesne rolice so uravnotežen obrok, sestavljen in visokega deleža kakovostnega mesa, dodatkom jajčnih lupin, buče in repe. 
Mnenja (33)