Meni
Vaša košarica

Hrana za mačke Felins Plus perutnina in losos

Hrana za mačke Felins Plus perutnina in losos
Hrana za mačke Felins Plus perutnina in losos
Hrana za mačke Felins Plus perutnina in losos
Hrana za mačke Felins Plus perutnina in losos
Hrana za mačke Felins Plus perutnina in losos
 • Zaloga: Na zalogi
 • Blagovna znamka: Naturavetal
 • Šifra izdelka: 840
13,95€
Brez DDV: 12,74€

Razpoložljive možnosti

Naravna hladno stiskana hrana za mačke Felins Plus perutnina in losos

 

Perutnina in losos

Hrana za mačke Felins Plus vsebuje meso lososa, ki zagotavlja visoko kakovostne proteine in perutnino za katero je značilna strukturna in funkcionalna uporabnost maščob tako za zgradbo kot presnovo.

 • Losos v hladno stiskani hrani za mačke Naturavetal ni niti divji niti gojeni losos. Losos se pridobiva iz zajetij norveških fjordov, kjer živi v kontroliranem območju, v okolju in živalim prijaznem habitatu. Losos spada med najbogatejše prehranske vire esencialnih maščobnih kislin omega-3, kvalitetnih beljakovin, vitaminom B kompleksa in D3 vitamina. Omega-3 maščobne kisline poskrbijo za zdravo kožo, sijočo dlako, okrepljen imunski sistem in za zdrave kosti in sklepe vaše mačke.
 • Perutnina je zelo ješče meso, hkrati pa odličen vir beljakovin. Naturavetal hladno stiskana hrana vsebuje le kakovostno perutninsko meso, uporablja le sestavine s certifikatom kakovosti (kakovost sestavin človeškega razreda, primerne za prehrano ljudi), zato so tudi alergijske reakcije na Naturavetal perutninsko hrano manj pogoste.

 

Tavrin za mačke, minerali in vitamini za mačke

Zelenoustna školjka v prahu služi kot esencialni, življenjsko pomemben vir tavrina, naravna moč na zraku sušenih zelišč, pa je vir naravnih mineralov in vitaminov za mačke. Pivski kvas zagotavlja svetlečo dlako, apnenčasta alga pa je naraven vir kalcija. Dodana so tudi visoko prebavljiva žita (lahko prebavljivo oluščeno proso, lahko prebavljiv neoluščen polnozrnat riž), ki so v hrani za mačke pomemben vir vlaknin, ki so pomembne za prebavo in spodbujanje črevesne peristaltike. Skupen odstotek vlaknin v hrani za mačke je 3,40%. Žita so obdelana s patentiranim postopkom kuhanja v pari.

 

Felins Plus hladno stiskana hrana za mačke prehransko vsebuje vse kar vaša mačka potrebuje za zdravo, dolgo in veselo življenje:

 • hladno stiskana hrana za mačke,
 • min. 87% delež svežega mesa pred sušenjem (piščanec in losos),
 • visoka prebavljivost, količinsko manjši dnevni obrok,
 • ne nabrekne v želodcu,
 • ne vsebuje glutena
 • ne vsebuje pšenice, soje in mlečnih izdelkov,
 • ne vsebuje barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih dodatkov, polnil
 • ne vsebuje živalskih in rastlinskih stranskih proizvodov,
 • vsi vitamini in minerali so naravni,
 • hrana za mačke je pod stalnim laboratorijskim nadzorom v neodvisnem laboratoriju,
 • brez gensko spremenjenih organizmov (GSO).

 

ANALIZA:

surove beljakovine 33,86%, vsebnost maščobe 14,20%, surove vlaknine 3,40%, surovi pepel 7,60%, kalcij 1,37%, fosfor 0,84%, magnezij 0,15%, kalij 0,53%, natrij 0,38%, cink 63,3 mg/kg, mangan 32,4 mg/kg, železo 373 mg/kg, selen 0,20 mg/kg

 

SESTAVINE:

posušeno piščančje meso 22%, posušeno račje meso 19%, lahko prebavljivo oluščeno proso, lahko prebavljiv neoluščen polnozrnat riž, posušen kril 5%, posušen losos 4%, rožiči, kokosova maščoba, lososovo olje, mačja meta, jabolka, buče, zelenoustna školjka, robide, šipek, kalcij morskih alg, kalčki slada, pivski kvas, diatomejska prst. Skupna vsebnost mesa po sušenju je 50%.

NAVODILA ZA HRANJENJE

Hrana za mačke Felins Plus perutnina in losos je popoln dodatek k BARF prehrani ali k Felins Plus mesnim rolicam - Felins Plus okus piščanca ali Felins Plus okus kunca. Idealen odmerek je 80% mokre hrane in 20% suhe hrane, zato da je mačka, ki je v osnovi puščavska žival, vedno ustrezno hidrirana. V tem kontekstu je zelo uporabna infromacija, da mačka ne sme biti več kot dva dni brez vode. Dve tretjini mačjega telesa predstavlja voda, zato je pomembno, da se mačke hrani večinoma z mokro hrano. 

Mačke so zahtevni gurmani, ki rade zelo dobro jedo. Raje bodo jedle iz posod, ki so iz naravnih materialov, kot je steklo, keramika ali porcelan.

 

NAVODILA ZA HRANJENJE ODRASLE MAČKE:

Dnevni obrok odrasle mačke: 200 g

 • 160-170 g mokre hrane za mačke (Felins Plus mesne rolice ali sveže meso po BARF metodi prehranjevanja)
 • 30 g suhe hrane za mačke Felins Plus perutnina in losos

Dnevni obrok za mačje mladičke: 400 g

 • 360-370 g mokre hrane za mačke (Felins Plus mesne rolice ali sveže meso po BARF metodi prehranjevanja)
 • 30 g suhe hrane za mačke Felins Plus perutnina in losos
   

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha
Mesna rolica Felins Plus kunec s fino zelenjavo 200 g Mesna rolica Felins Plus kunec s fino zelenjavo 200 g
-25 %
Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus kunec s fino zelenjavo Akcijska cena velja od 20.5.2022 do 30.6.2022 oz. do razprodaje za..
2,65€ 1,99€ Brez DDV:1,82€
Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus losos s piščancem in zelenjavo   Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus&..
2,65€ Brez DDV:2,42€
Felins Plus Vermprevet – preventiva pri glistah in trakuljah pri mačkah   Felins Plus Vermprevet rastlinska in zeliščna mešanica lahko stab..
9,70€ Brez DDV:8,86€
Felins Plus Vermcurat – gliste pri mačkah, trakulja pri mačkah   Gliste pri mačkah, trakulja pri mačkah? Notranji zajedavci pri mačkah..
14,90€ Brez DDV:13,61€
Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus piščanec, bučke in jajce   Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus piščan..
2,65€ Brez DDV:2,42€
Felins Plus kapljice - naravna zaščita pred bolhami in klopi za mačke   Naravna, živalim, okolju in ljudem prijazna zaščita? ..
17,95€ Brez DDV:14,71€
Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus govedina, buča in skuta   Mesna rolica Felins Plus govedina, buča in skuta predstavlja urav..
2,65€ Brez DDV:2,42€
Felins Plus kapljice za nego ušes 50 ml
Že pošlo!
Felins Plus kapljice za nego ušes    Naše mačje princese in princi, še posebej če so radi veliko zunaj, lahko imajo pogoste težave z u..
12,51€ Brez DDV:10,25€