Meni
Vaša košarica

Felins Plus Vermcurat - gliste pri mačkah, trakulja pri mačkah

Felins Plus Vermcurat  - gliste pri mačkah, trakulja pri mačkah
Felins Plus Vermcurat - gliste pri mačkah, trakulja pri mačkah
  • Zaloga: Na zalogi
  • Blagovna znamka: Naturavetal
  • Šifra izdelka: 3105
15.30€
Brez DDV: 13.97€

Felins Plus Vermcurat – gliste pri mačkah, trakulja pri mačkah

 

Gliste pri mačkah, trakulja pri mačkah? Notranji zajedavci pri mačkah? Kako se jih znebiti?

Gliste pri mačkah se bodo izločile z iztrebki, ob uporabi Felins Plus Vermcurat, ki omogoča naravno razglistenje mačka in s tem zmanjša možnost kemičnega razglistenja. Felins Plus Vermcurat vsebuje prah sadeža kamala, ki lahko pozitivno vpliva na črevesno floro in s tem podpira odpornost organizma proti notranjim zajedavcem. Kamala preprečuje razvoj in s tem obstanek notranjih zajedavcev. Prah sadeža kamala podpira čiščenje črevesja, kar omogoča izločanje parazitov z blatom. 

 

Felins Plus Vermcurat je učinkovit pri:

  • Gliste pri mačkah (podančica, človeška podančica, navadna človeška glista)
  • Trakulja pri mačkah

 

Azijska rastlina Kamala (Mallotus philippinensis) je zimzeleno tropsko drevo (Euphorbiaceae) z mehkimi sadeži. Sadeži so zmleti v prah in so rjavo - rdeče barve. Preden posežete po Felins Plus Vermcurat, lahko kot preventivo uporabite Felins Plus Vermprevet. Z zdravim načinom prehranjevanja in s trimesečno kuro z mešanico zelišč Vermprevet, lahko okrepimo organizem mačka do te mere, da je potreba po kemičnem razglistenju redkejša. Felins Plus Vermcurat uporabite takrat, ko vaš maček že ima parazite/gliste. 

ANALIZA:

surove beljakovine 3,90%, vsebnost maščob 8,00%, surovi pepel 63,80%, surove vlaknine 3,90%, kalcij 0,62%, fosfor 0,064%

 

SESTAVINE:

100% prah sadeža Kamala

 

DOZIRANJE:

Ena noževo konico prahu sadeža kamale pomešamo s hrano, enkrat na dan. 

Če ima mačka večje število notranjih zajedavcev, se Felins Plus Vermcurat lahko dodaja 3x v obdobju 7 dni. Če po preiskavah ugotovite, da mačka nima več zajedavcev, lahko organizem okrepite z rednim dodajanjem Felins Plus Vermpreveta. Felins Plus Vermprevet in Felins Plus Vermcurat lahko mačku dodajate istočasno, vendar v ločenih obrokih.

 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus kunec s fino zelenjavo Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus kunec s ..
2.55€ Brez DDV:2.33€
Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus losos s piščancem in zelenjavo Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus&..
2.55€ Brez DDV:2.33€
Naravna hladno stiskana hrana za mačke Felins Plus perutnina in losos Perutnina in lososHrana za mačke Felins Plus vsebuje ..
13.29€ Brez DDV:12.14€
Naravno pomirjevalo za mačke Felins Plus Nervenheld kapsule Nervenheld kapsule dajejo podporo za notranjo pomiritev mačke. Felins Pl..
32.90€ Brez DDV:30.05€
Felins Plus Vermprevet – preventiva pri glistah in trakuljah pri mačkah Felins Plus Vermprevet rastlinska in zeliščna mešanica lahko stab..
9.50€ Brez DDV:8.68€