Meni
Vaša košarica

Felins Plus Vermcurat - gliste pri mačkah, trakulja pri mačkah

Felins Plus Vermcurat  - gliste pri mačkah, trakulja pri mačkah
Že pošlo!
Felins Plus Vermcurat - gliste pri mačkah, trakulja pri mačkah
  • Zaloga: Že pošlo!
  • Blagovna znamka: Naturavetal
  • Šifra izdelka: 3105
14,90€
Brez DDV: 13,61€

Felins Plus Vermcurat – gliste pri mačkah, trakulja pri mačkah

 

Gliste pri mačkah, trakulja pri mačkah? Notranji zajedavci pri mačkah? Kako se jih znebiti?

Felins Plus Vermcurat vsebuje prah sadeža kamala, ki se uporablja za zmanjševanje notranjih zajedavcev (glist in trakulj) pri živalih, ki so že okužene z notranjimi zajedavci. Felins Plus Vermcurat vsebuje prah sadeža kamala, ki lahko pozitivno vpliva na črevesno floro in s tem podpira odpornost organizma proti notranjim zajedavcem. Kamala preprečuje razvoj in s tem obstanek notranjih zajedavcev. Prah sadeža kamala podpira čiščenje črevesja, kar omogoča izločanje parazitov z blatom. 

 

Felins Plus Vermcurat je učinkovit pri:

  • Gliste pri mačkah (podančica, človeška podančica, navadna človeška glista)
  • Trakulja pri mačkah

 

Azijska rastlina Kamala (Mallotus philippinensis) je zimzeleno tropsko drevo (Euphorbiaceae) z mehkimi sadeži. Sadeži so zmleti v prah in so rjavo - rdeče barve. Preden posežete po Felins Plus Vermcurat, lahko kot preventivo uporabite Felins Plus Vermprevet. Z zdravim načinom prehranjevanja in s "kuro"  z mešanico zelišč Vermprevet na vsake tri mesece, lahko okrepimo organizem mačka do te mere, da je potreba po kemičnem razglistenju redkejša.  

ANALIZA:

surove beljakovine 3,90%, vsebnost maščob 8,00%, surovi pepel 63,80%, surove vlaknine 3,90%, kalcij 0,62%, fosfor 0,064%

 

SESTAVINE:

100% prah sadeža Kamala

 

DOZIRANJE:

Ena noževo konico prahu sadeža kamale pomešamo s hrano, enkrat na dan. 

Če ima mačka večje število notranjih zajedavcev, se Felins Plus Vermcurat lahko dodaja 3x v obdobju 7 dni. Če po preiskavah ugotovite, da mačka nima več zajedavcev, lahko organizem okrepite z rednim dodajanjem Felins Plus Vermpreveta. Felins Plus Vermprevet in Felins Plus Vermcurat lahko mačku dodajate istočasno, vendar v ločenih obrokih.

 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha
Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus kunec s fino zelenjavo   Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus kunec s ..
2,55€ Brez DDV:2,33€
Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus losos s piščancem in zelenjavo   Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus&..
2,55€ Brez DDV:2,33€
Naravna hladno stiskana hrana za mačke Felins Plus perutnina in losos   Perutnina in losos Hrana za mačke Felins Plus vsebuje ..
13,29€ Brez DDV:12,14€
Felins Plus Nervenheld kapsule – naravno pomirjevalo za mačko - 60 kapsul
Že pošlo!
Naravno pomirjevalo za mačke Felins Plus Nervenheld kapsule   Nervenheld kapsule dajejo podporo za notranjo pomiritev mačke. Felins Pl..
32,90€ Brez DDV:30,05€
Felins Plus Vermprevet – preventiva pri glistah in trakuljah pri mačkah   Felins Plus Vermprevet rastlinska in zeliščna mešanica lahko stab..
9,50€ Brez DDV:8,68€
Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus piščanec, bučke in jajce   Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus piščan..
2,55€ Brez DDV:2,33€
Felins Plus kapljice - naravna zaščita pred bolhami in klopi za mačke   Naravna, živalim, okolju in ljudem prijazna zaščita? ..
16,97€ Brez DDV:13,91€
Mesna rolica Felins Plus z govedino, bučo in skuto 200g
NOVO
Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus govedina, buča in skuta   Mesna rolica Felins Plus govedina, buča in skuta predstavlja urav..
2,55€ Brez DDV:2,33€