Potrebujete pomoč?041 601 417
 •  
  Brezplačna dostava nad 39 eur
 •  
  Varen nakup in hitra dostava
 •  
  Z vami že od leta 2011
 •  
  Pomoč in svetovanje

Felins Plus Vermprevet 80 g - gliste pri mačkah (preventiva)

 • Proizvajalec:Naturavetal
 • Šifra: 8451
 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • 9,90€
 • Brez DDV: 9,04€
-+

Felins Plus Vermprevet – preventiva pri glistah in trakuljah pri mačkah

 

Felins Plus Vermprevet rastlinska in zeliščna mešanica lahko stabilizira črevesno floro in pomaga vašemu mačku, pri lažjem izločanju notranjih zajedavcev (gliste pri mačkah, trakulja pri mačkah). Zeliščni Vermprevet pozitivno vpliva na črevesno sluznico. Felins Plus Vermprevet je nežna mešanica zelišč, ki ustvarja zelo neprijetno okolje za notranje zajedavce.

 

Vermprevet preprečuje:

 • Gliste pri mačkah (podančica, človeška podančica, navadna človeška glista)
 • Trakulja pri mačkah

 

Felins Plus Vermprevet - SESTAVINE:

KOKOSOVI KOSMIČIKokosovi kosmiči so v pomoč pri krepitvi imunskega sistema, da se telo lažje bori proti parazitom. Kokos lahko uničuje bakterije, viruse in glivice ter s tem izboljša delovanje črevesja in uravnava prebavo.
BUČNA SEMENA, KORENČKOV GRANULATBučna semena in korenčkov granulat vsebujeta veliko vitamina A. Vsa zelenjava bogata z vitaminom A pomaga pri odganjanju notranjih zajedavcev. Korenčkov granulat vsebuje tudi naravne žveplove spojine, ki odpravljajo gliste. Bučna semena vsebujejo naravno maščobo, ki je za parazite toksična. Aminoksilna kurkurbitin v bučnih semenih lahko paralizira parazite do te mere, da se sprostijo iz črevesne stene.
CIMETCimet uporabljamo že več tisoč let, že v starodavnem Egiptu so ga uporabljali pri črevesnih težavah. Cenjen pa je tudi v indijski medicini Ayurveda zaradi številnih ugodnih učinkov, ki jih ima na črevesje in prebavo. Cimet ima lahko tudi čistilni učinek in se ga uporablja za odstranjevanje glivic, bakterij in virusov.
OREHOVI LISTIOrehovi listi lahko na naraven način preprečujejo nadaljnje razmnoževanje črevesnih zajedavcev, saj uničujejo odrasle notranje parazite in njihove ličinke. V tradicionalni medicini so že dobro poznani in se uporabljajo za boljšo prebavo in večjo odpornost proti parazitom.
KLINČKIKlinčki so naravna obramba pred zajedavci in bakterijami, saj lahko uničijo jajčeca parazitov.
PROPOLIS, ČRNA KUMINAPropolis in črna kumina sta v pomoč pri krepitvi imunskega sistema, tako da se organizem lažje bori proti parazitom. Propolis in črna kumina lahko na naraven način zavirata razvoj glist.
ANANASAnanasov prah ne vsebuje le številnih hranilnih snovi, ampak tudi prebavne encime bromelaina, ki izboljšajo presnovo, kar posledično zavira razmnoževanje zajedavcev.
ETERIČNO OLJE TIMIJANA, ETERIČNO OLJE ORIGANAEterično olje timijana in eterično olje origana se prav tako že vrsto let uporabljata pri naravnem zatiranju parazitov. Oba eterična olja pomagata pri izločanju parazitov iz črevesja.

 

Kdaj mačku dajati Felins Plus Vermprevet:

 • najboljše, da mačku dajete Felins Plus Vermprevet kot preventivo, ob sumu na parazite in notranje črevesne zajedavce (kura do 4x letno)
 • v obdobjih večje izpostavljenosti
 • Z Vermprevetom se naredi vsaj 14 dnevna kura (vsak drugi dan k hrani dodajate Vermprevet). Če v blatu opazite zajedavce začnite k Felins Plus Vermprevetu dodajati še Felins Plus Vermcurat. Felins Plus Vermprevet in Felins Plus Vermcurat lahko mačku dodajate istočasno, vendar v ločenih obrokih.

ANALIZA:

surove beljakovine 17,20%, vsebnost maščob 10,80%, surove vlaknine 7,20%, surovi pepel 5,90%, kalcij 0,64%, fosfor 0,51%

 

SESTAVINE:

kokosovi kosmiči, bučna semena, korenčkov granulat, črna kumina, propolis v prahu, orehovi listi, ananasov prašek, timijan, origano, cimet, klinčki

DOZIRANJE:

Vmešajte med hrano. 1 merilna žlička, vsak drugi dan. Kura naj traja 14 dni. Postopek ponovite štirikrat na leto. Če ob pregledu iztrebkov najdete parazite v blatu lahko Vermprevet kombinirate z Felins Plus® Vermcurat. Felins Plus Vermprevet in Felins Plus Vermcurat lahko mačku dodajate istočasno, vendar v ločenih obrokih.

Felins Plus Vermprevet je primeren prehranski dodatek za vse starosti mačk in za kronično bolane mačke. Prehranski dodatek za mačke Felins Plus Vermprevet ni premeren za breje in doječe mačke (zaradi večje vsebnosti timijana lahko povzročijo spontani splav).

Primerno za mačke od 4. meseca starosti naprej.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
POMEMBNO
Felins Plus Vermprevet je naraven izdelek iz različne posušene zelenjave in zelišč, ki podporajo črevesno sluznico in jo naredijo neprivlačno za črevesne zajedavce. Izdelek je najbolj učinkovit kot preventiva in se ga lahko daje 4x na leto v obdobju 14 dni, vsak drugi dan. Pri mačkah, ki so izključno zunanje in posledično izpostavljene številnim notranjim zajedavcev se priporoča kombinacija z izdelkom Felins Plus Vermcurat.
Mnenja (14)