Felins Plus Vermprevet 80 g - gliste pri mačkah (preventiva)

Novo Felins Plus Vermprevet 80 g - gliste pri mačkah (preventiva)
Ogledov: 222 Proizvajalec: Naturavetal
Šifra izdelka: 3105
Razpoložljivost: Na zalogi
9.50 € Brez DDV: 8.68 €
Količina: V košarico
0 mnenj  0 mnenj  •  Napiši mnenje

Felins Plus Vermprevet – gliste pri mačkah

(gliste pri mačkah, trakulja pri mačkah, notranji zajedavci pri mačkah)

 

Gliste pri mačkah, trakulja pri mačkah? Notranji zajedavci pri mačkah? Kako se jih znebiti?

 

Felins Plus Vermprevet rastlinska in zeliščna mešanica lahko stabilizira črevesno floro in pomaga vašemu mačku, pri lažjem izločanju notranjih zajedavcev (gliste pri mačkah, trakulja pri mačkah) Zeliščni Vermprevet pozitivno vpliva na črevesno sluznico. Felins Plus Vermprevet je nežna mešanica zelišč, ki ustvarja zelo neprijetno okolje za notranje zajedavce.

Vermprevet preprečuje:

  • Gliste pri mačkah (podančica, človeška podančica, navadna človeška glista)
  • Trakulja pri mačkah

 

Za podporo prebave in naravno razglistenje mačke Vermprevet vsebuje: kokosove kosmiče, bučna semena, korenčkov granulat, eterično olje origana, eterično olje timijan in orehove liste, cimet, klinčke, propolis, črna kumina, ananas v prahu.

 

KOKOSOVI KOSMIČI:

Kokosovi kosmiči krepijo imunski sistem, da se telo lažje bori proti parazitom. Kokos uničuje bakterije, viruse in glivice, s tem izboljša delovanje črevesja in uravnava prebavo.

 

BUČNA SEMENA IN KORENČKOV GRANULAT:

Bučna semena in korenčkov granulat vsebujeta veliko vitamina A. Vsa zelenjava bogata z vitaminom A pomaga pri odganjanju notranjih zajedavcev. Korenčkov granulat vsebuje tudi naravne žveplove spojine, ki odpravljajo gliste. Bučna semena vsebujejo naravno maščobo, ki je za parazite toksična. Aminoksilna kurkurbitin v bučnih semenih paralizira parazite do te mere, da se sprostijo iz črevesne stene.

 

ETERIČNO OLJE TIMIJANA IN ETERIČNO OLJE ORIGANA:

Eterično olje timijana in eterično olje origana se prav tako že vrsto let uporabljata pri naravnem zatiranju parazitov. Oba eterična olja pomagata pri izločanju parazitov iz črevesja.

 

OREHOVI LISTI:

Orehovi listi na naraven način preprečujejo nadaljnje razmnoževanje črevesnih zajedavcev, saj uničujejo odrasle notranje parazite in njihove ličinke. V tradicionalni medicini so že dobro poznani in se uporabljajo za boljšo prebavo in večjo odpornost proti parazitom.

 

CIMET in KLINČKI:

Cimet uporabljamo že več tisoč let, že v starodavnem Egiptu so ga uporabljali pri črevesnih težavah. Cenjen pa je tudi v indijski medicini Ayurveda zaradi številnih ugodnih učinkov, ki jih ima na črevesje in prebavo. Cimet ima lahko tudi čistilni učinek in se ga uporablja za odstranjevanje glivic, bakterij in virusov. Klinčki so naravna obramba pred zajedavci in bakterijami, saj uničujejo jajčeca parazitov.

 

PROPOLIS IN ČRNA KUMINA:

Propolis in črna kumina krepita imunski sistem, tako da se organizem lažje bori proti parazitom. Propolis in črna kumina pa tudi na naraven način zavirata razvoj glist.

 

ANANAS:

Ananasov prah ne vsebuje le številnih hranilnih snovi, ampak tudi prebavne encime bromelaina, ki izboljšajo presnovo, kar zavira razmnoževanje zajedavcev.

 

Kdaj mačku dajati Felins Plus Vermprevet:

  • najboljše, da mačku dajete Felins Plus Vermprevet kot preventivo, ob sumu na parazite in notranje črevesne zajedavce
  • v obdobjih večje izpostavljenosti
  • Z Vermprevetom se naredi vsaj 14 dnevna kura (vsak drugi dan k hrani dodajate Vermprevet). Če v blatu opazite zajedavce začnite k Felins Plus Vermprevetu dodajati še Felins Plus Vermcurat. Felins Plus Vermprevet in Felins Plus Vermcurat lahko mačku dodajate istočasno, vendar v ločenih obrokih.

ANALIZA:

surove beljakovine 17,20%, vsebnost maščob 10,80%, surove vlaknine 7,20%, surovi pepel 5,90%, kalcij 0,64%, fosfor 0,51%

 

SESTAVINE:

kokosovi kosmiči, bučna semena, korenčkov granulat, črna kumina, propolis v prahu, orehovi listi, ananasov prašek, timijan, origano, cimet, klinčki

DOZIRANJE:

Vmešajte med hrano. 1 merilna žlička, vsak drugi dan. Kura naj traja vsaj 14 dni. Postopek ponovite štirikrat na leto. Če ob pregledu iztrebkov najdete parazite v kakcu je to znak hude okužbe z notranjimi zajedavci. V tem primeru svetujemo, da Vermprevet kombinirate z Felins Plus® Vermcurat. Felins Plus Vermprevet in Felins Plus Vermcurat lahko mačku dodajate istočasno, vendar v ločenih obrokih.  

 

Felins Plus Vermprevet je primeren prehranski dodatek za vse starosti mačk in za kronično bolane mačke. Prehranski dodatek za mačke Felins Plus Vermprevet ni premeren za breje in doječe mačke (zaradi večje vsebnosti timijana lahko povzročijo spontani splav).

 

Ta izdelek še nima mnenj.

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje:Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepiši varnostno kodo:Loading...