Meni
Vaša košarica

Felins Plus Vermprevet

Felins Plus Vermprevet
Felins Plus Vermprevet
  • Zaloga: Na zalogi
  • Blagovna znamka: Naturavetal
  • Šifra izdelka: 8451
9,70€
Brez DDV: 8,86€

Felins Plus Vermprevet – preventiva pri glistah in trakuljah pri mačkah

 

Felins Plus Vermprevet rastlinska in zeliščna mešanica lahko stabilizira črevesno floro in pomaga vašemu mačku, pri lažjem izločanju notranjih zajedavcev (gliste pri mačkah, trakulja pri mačkah). Zeliščni Vermprevet pozitivno vpliva na črevesno sluznico. Felins Plus Vermprevet je nežna mešanica zelišč, ki ustvarja zelo neprijetno okolje za notranje zajedavce.

 

Vermprevet preprečuje:

  • Gliste pri mačkah (podančica, človeška podančica, navadna človeška glista)
  • Trakulja pri mačkah

 

Felins Plus Vermprevet - SESTAVINE 

KOKOSOVI KOSMIČI

Kokosovi kosmiči krepijo imunski sistem, da se telo lažje bori proti parazitom. Kokos lahko uničuje bakterije, viruse in glivice in s tem izboljša delovanje črevesja in uravnava prebavo.

BUČNA SEMENA IN KORENČKOV GRANULAT

Bučna semena in korenčkov granulat vsebujeta veliko vitamina A. Vsa zelenjava bogata z vitaminom A pomaga pri odganjanju notranjih zajedavcev. Korenčkov granulat vsebuje tudi naravne žveplove spojine, ki odpravljajo gliste. Bučna semena vsebujejo naravno maščobo, ki je za parazite toksična. Aminoksilna kurkurbitin v bučnih semenih paralizira parazite do te mere, da se sprostijo iz črevesne stene.

ETERIČNO OLJE TIMIJANA IN ETERIČNO OLJE ORIGANA

Oba eterična olja se že vrsto let uporabljata pri naravnem zatiranju parazitov in pri izločanju parazitov iz črevesja.

OREHOVI LISTI

Orehovi listi na naraven način preprečujejo nadaljnje razmnoževanje črevesnih zajedavcev, saj uničujejo odrasle notranje parazite in njihove ličinke. V tradicionalni medicini so že dobro poznani in se uporabljajo za boljšo prebavo in večjo odpornost proti parazitom.

CIMET IN KLINČKI

Cimet uporabljamo že več tisoč let, že v starodavnem Egiptu so ga uporabljali pri črevesnih težavah. Cenjen pa je tudi v indijski medicini Ayurveda zaradi številnih ugodnih učinkov, ki jih ima na črevesje in prebavo. Cimet ima lahko tudi čistilni učinek in se ga uporablja za odstranjevanje glivic, bakterij in virusov. Klinčki so naravna obramba pred zajedavci in bakterijami, saj uničujejo jajčeca parazitov.

PROPOLIS IN ČRNA KUMINA

Propolis in črna kumina krepita imunski sistem, tako da se organizem lažje bori proti parazitom. Propolis in črna kumina pa tudi na naraven način zavirata razvoj glist.

ANANAS

Ananasov prah ne vsebuje le številnih hranilnih snovi, ampak tudi prebavne encime bromelaina, ki lahko izboljšajo presnovo, kar zavira razmnoževanje zajedavcev.

 

Kdaj mačku dajati Felins Plus Vermprevet:

  • najboljše, da mačku dajete Felins Plus Vermprevet kot preventivo, ob sumu na parazite in notranje črevesne zajedavce (kura do 4x letno)
  • v obdobjih večje izpostavljenosti
  • Z Vermprevetom se naredi vsaj 14 dnevna kura (vsak drugi dan k hrani dodajate Vermprevet). Če v blatu opazite zajedavce začnite k Felins Plus Vermprevetu dodajati še Felins Plus Vermcurat. Felins Plus Vermprevet in Felins Plus Vermcurat lahko mačku dodajate istočasno, vendar v ločenih obrokih.

 

ANALIZA:

surove beljakovine 17,20%, vsebnost maščob 10,80%, surove vlaknine 7,20%, surovi pepel 5,90%, kalcij 0,64%, fosfor 0,51%

 

SESTAVINE:

kokosovi kosmiči, bučna semena, korenčkov granulat, črna kumina, propolis v prahu, orehovi listi, ananasov prašek, timijan, origano, cimet, klinčki

 

DOZIRANJE:

Vmešajte med hrano. 1 merilna žlička, vsak drugi dan. Kura naj traja 14 dni. Postopek ponovite štirikrat na leto. Če ob pregledu iztrebkov najdete parazite v blatu lahko Vermprevet kombinirate z Felins Plus® Vermcurat. Felins Plus Vermprevet in Felins Plus Vermcurat lahko mačku dodajate istočasno, vendar v ločenih obrokih.  

Felins Plus Vermprevet je primeren prehranski dodatek za vse starosti mačk in za kronično bolane mačke. Prehranski dodatek za mačke Felins Plus Vermprevet ni premeren za breje in doječe mačke (zaradi večje vsebnosti timijana lahko povzročijo spontani splav).

 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha
Mesna rolica Felins Plus kunec s fino zelenjavo 200 g Mesna rolica Felins Plus kunec s fino zelenjavo 200 g
-25 %
Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus kunec s fino zelenjavo Akcijska cena velja od 20.5.2022 do 30.6.2022 oz. do razprodaje za..
2,65€ 1,99€ Brez DDV:1,82€
Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus losos s piščancem in zelenjavo   Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus&..
2,65€ Brez DDV:2,42€
Felins Plus perutnina in losos Felins Plus perutnina in losos
Že pošlo!
Naravna hladno stiskana hrana za mačke Felins Plus perutnina in losos   Perutnina in losos Hrana za mačke Felins Plus vsebuje ..
13,95€ Brez DDV:12,74€
Felins Plus Vermcurat – gliste pri mačkah, trakulja pri mačkah   Gliste pri mačkah, trakulja pri mačkah? Notranji zajedavci pri mačkah..
14,90€ Brez DDV:13,61€
Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus piščanec, bučke in jajce   Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus piščan..
2,65€ Brez DDV:2,42€
Felins Plus kapljice - naravna zaščita pred bolhami in klopi za mačke   Naravna, živalim, okolju in ljudem prijazna zaščita? ..
17,95€ Brez DDV:14,71€
Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus govedina, buča in skuta   Mesna rolica Felins Plus govedina, buča in skuta predstavlja urav..
2,65€ Brez DDV:2,42€
Felins Plus kapljice za nego ušes 50 ml
Že pošlo!
Felins Plus kapljice za nego ušes    Naše mačje princese in princi, še posebej če so radi veliko zunaj, lahko imajo pogoste težave z u..
12,51€ Brez DDV:10,25€