Potrebujete pomoč?041 601 417
 •  
  Brezplačna dostava nad 39 eur
 •  
  Varen nakup in hitra dostava
 •  
  Z vami že od leta 2011
 •  
  Pomoč in svetovanje

Felins Plus kozje mleko v prahu za mačke

 • Proizvajalec:Naturavetal
 • Šifra: 8530
 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • 6,50€
 • Brez DDV: 5,94€
-+

Felins Plus polnomastno kozje mleko v prahu za mačke, 100 g

Lahko prebavljivo kozje mleko je odličen dodatek k prehrani vaše mačke. Primerno je za mačke vseh starostnih skupin, za podporo vzreji mladičkov, med obdobji okrevanja ali kot krepitev za posebej aktivne, starejše ali oslabljene mačke.

Felins Plus® polnomastno kozje mleko v prahu za mačke je odličen vir hranil, ki spodbujajo zdravo črevesje in močan imunski sistem. Kozje polnomastno mleko v prahu je lahko prebavljivo, dragocen vir vitaminov, maščob in beljakovin, spodbuja vitalno črevesje, krepi imunski sistem in povečuje odpornost. Vsebuje visok delež aminokislin, mineralov, elementov v sledeh in vitaminov ter je tako eno najmočnejših prehranskih dopolnil v mlečnem segmentu, ki zelo pozitivno vpliva na razvoj in zdravje mačke.

Tako imajo mačke v fazi okrevanja, starostno oslabljene in seveda tudi nadpovprečno aktivne mačke veliko koristi od dodatnega hranjenja z našim Felins Plus® kozjim polnomastnim mlekom. Zaradi kratko- in srednjeverižnih maščobnih kislin (za razliko od kravjega mleka z dolgoverižnimi maščobnimi kislinami) mačke kozje mleko zelo dobro prenašajo, pomaga pri motnjah prebavil in kožnih boleznih ter aktivira obnovo celic po težkih boleznih. Njegove beljakovinske in maščobne molekule so zelo majhne in se zato lažje prebavijo, brez obremenitve srčno-žilnega sistema.

Z bazičnimi lastnostmi naše Felins Plus® kozje polnomastno mleko v prahu podpira tudi naravno razstrupljanje telesa. Ker je izdelek izjemno bogat z vitamini D in A, to prispeva k razvoju mladičev, saj sta črevesje in imunski sistem v dobi mladiča še posebej obremenjena. Prav tako kozje polnomastno mleko spodbuja telesno kondicijo mačje matere in ji zagotavlja dodatno energijo, ki jo potrebuje med brejostjo in laktacijo.

Po kolostrumu, torej po prvem mleku, se lahko kozje mleko uporablja kot edina vzrejna mlečna hrana, če mati nima dovoj mleka. Naše kozje mleko v prahu se lahko uporablja tudi pri pomanjkanju mleka pri doječi mački ali za dopolnilno hranjenje večjih legel. Kot prvotni vir hrane Felins Plus® kozje polnomastno mleko v prahu telesu zagotavlja vse potrebno za razvoj in prispeva k zdravi rasti kosti mladih mačk, kot tudi k razvoju hrustanca, vezivnega tkiva in mišic.

ANALIZA:

surove beljakovine 27,10%, vsebnost maščobe 33,10%, laktoza 30,20%, surovi pepel 6,10%, kislost 0,11% (mlečna kislina), kalcij 0,95%, fosfor 0,80%, vlažnost 2,40%.

 

SESTAVA: 

100% polnomastno kozje mleko v prahu.

DNEVNO DOZIRANJE: 

Približno 10 g Felins Plus® kozjega polnomastnega mleka v prahu zmešanega s 100 ml mlačne vode tvori 100 ml kozjega polnomastnega mleka.

Kot dodaten vir energije za podporo v starosti ali med okrevanjem, bi morale:

 • majhne mačke do 5 kg prejeti 1 konico noža  (½ čajne žličke),
 • mačke nad 5 kg lahko pa lahko prejmejo ½ - 1 čajno žličko.

Felins Plus® kozje polnomastno mleko v prahu se lahko daje občasno, po potrebi tudi dlje, neposredno zmešano v glavno hrano ali zmešano z mlačno vodo kot poseben obrok. Pri vzreji muck je količina kozjega polnomastnega mleka v prahu, ki je potrebna, odvisna od zdravstvenega stanja odrasle mačke, velikosti legla, pasme in seveda individualnih potreb posameznega mladička. V teh primerih se lahko za nasvet obrnete na našo ekipo strokovnjakov.

Nasveti za pripravo: Za vsako čajno žličko (približno 5 g) kozjega polnomastnega mleka v prahu dodajte 50 ml mlačne vode. 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
POMEMBNO
Felins Plus polnomastno kozje mleko v prahu za mačke zagotavlja dodaten vnos vitaminov, mineralov, beljakovin in maščob. Primerno za vse starosti mačk, še posebej za mačje mladičke, mačje matere v času brejosti in laktacije ter za oslabljene mačke, ki jim je potrebno okrepiti imunski sistem. Kozje mleko imajo mačke tudi izjemno rade in zato pripomore k boljši ješčosti. 
Mnenja (0)