Potrebujete pomoč?041 601 417
 •  
  Brezplačna dostava nad 39 eur
 •  
  Varen nakup in hitra dostava
 •  
  Z vami že od leta 2011
 •  
  Pomoč in svetovanje

Mesna rolica Felins Plus piščanec, bučke in jajce 200 g

 • Proizvajalec:Naturavetal
 • Šifra: 8005
 • Razpoložljivost: Na zalogi

Razpoložljive možnosti

- +
V košarico
- +
V košarico
 • 2,78€
 • Brez DDV: 2,54€

Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus piščanec, bučke in jajce

 

Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus piščanec z bučkami in jajcem predstavlja uravnotežen obrok, prilagojen specifičnim potrebam mačk. Vsebuje visok delež visoko kakovostnega mesa, zelenjave, sadja, tavrina in jajčnih lupin v prahu (kalcij za mačke). Mesne rolice so narejene posebej za mačke, z visoko 90% vsebnostjo mesa in vsebujejo vse potrebne minerale in vitamine. Mesne rolice so obdelane s hitro in nizko temperaturno metodo kuhanja z namenom, da se ohranijo vse polnovredne sestavine (vsi naravni minerali in vitamini za mačke).

 

SESTAVINE MESNE ROLICE:

Mesne rolice Felins Plus vsebujejo visoko kakovostno meso piščanca ter notranje organe piščanca, izbrano zelenjavo, jajčne lupine, za vir kalcija in dodatek tavrina.

PIŠČANČJE MESOPiščančje meso je zelo ješče meso, hkrati pa odličen vir beljakovin. Naturavetal mesne rolice Felins Plus vsebujejo le kakovostno piščančje meso, uporabljajo le sestavine s certifikatom kakovosti (kakovost sestavin človeškega razreda, primerne za prehrano ljudi), zato so tudi alergijske reakcije na Naturavetal piščančjo hrano manj pogoste.
NOTRANJI ORGANIV primerjavi z mesom (mišičevjem) so notranji organi veliko bogatejši z minerali in vitamini, vključno z vitamini B kompleksa (vitamini B1, B2, B6, B12 in folno kislino) in D vitaminom. Notranji organi so predvsem bogati z minerali kot so: magnezij, baker, fosfor, jod in železo. Zelo so bogati tudi z esencialnimi maščobnimi kislinam (omega-3 maščobne kisline) in aminokislinami.
BUČKEBučke vsebujejo številne vitamine (vitamin C, vitamin E, vitamine B kompleksa), minerale (kalij, fosfor, magnezij) in betakaroten. Bučke so zelo lahko prebavljive in se priporočajo pri težavah s prebavo.
JAJCEJajčni beljak in rumenjak predstavljata za mačke popolno beljakovinsko živilo, ki je tudi lahko prebavljivo. Jajce vsebuje tudi aminokislino tavrin, ki je za mačke življenjskega pomena.
JAJČNE LUPINE V PRAHUPrah jajčnih lupin v mesnih rolicah je naraven vir kalcija za mačke. Kalcij prispeva k normalnemu delovanju mišic. Kalcij je še posebej pomemben v obdobju rasti mačke in v starosti, ko se začne zmanjševanje kostne gostote. Kadar mački primanjkuje kalcija se lahko pričnejo tudi težave s kožo, kostmi in zobmi. 
MARELICEMarelice vsebujejo veliko karotena, kar zelo ugodno vpliva na imunski sistem, vsebujejo tudi veliko vitamina C, vitamina B1 in B2 ter številne druge rastlinske snovi, ki ugodno vplivajo na kožo in dlako. Od mineralov vsebujejo veliko magnezija, fosforja, kalcija in železa. 
TAVRINMesne rolice vsebujejo tavrin, ki je bistvena prehranjevalna zahteva za zdravje mačk in je nujno potreben za zdravje mačke. Tavrin je pomemben za imunski sistem in srce mačke, dolgotrajno pomanjkanje lahko vodi v slepoto in lahko pripelje do odpovedi srca. Prostoživeče mačke ga pridobijo z ulovljenim plenom. Največ tavrina se nahaja v mesu, možganih in morski hrani (še posebaj s tavrinom bogata je zelenoustna školjka).
MINERALI IN VITAMINIMinerali in vitamini v mesnih rolicah Felins Plus so naravnega izvora in se nahajajo v dodanem deležu zelenjave: bučke in marelice. Dodana zelenjava je bogata z minerali in vitamini, prav tako pa vsebuje določen delež vlaknin, ki so v pomoč pri urejeni peristaltiki črevesja. 

 

Kot vedno pri Naturavetalu, tudi Felins Plus mesne rolice:

 • ne vsebujejo glutena
 • ne vsebujejo pšenice, soje in mlečnih izdelkov,
 • ne vsebujejo barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih dodatkov, polnil
 • ne vsebujejo živalskih in rastlinskih stranskih proizvodov,
 • vsi vitamini in minerali so naravni,
 • hrana za mačke je pod stalnim laboratorijskim nadzorom v neodvisnem laboratoriju,
 • brez gensko spremenjenih organizmov (GSO).

 

Mesne rolice Felins Plus so na voljo tudi v okusu kunca z zelenjavo in okusu piščanca z lososom.

ANALIZA:

surove beljakovine 12,50%, surove maščobe 8,00%, surovi pepel 2,00%, surove vlaknine 0,50%, kalcij 0,30%, fosfor 0,25%; vlažnost: 76,00%

 

SESTAVINE:

piščančje meso (35%), piščančje srce (30%), piščančji želodec (10%), piščančja jetra (10%), piščančja koža (5%), bučke (3,5%), jajce (3%), marelice (3%), jajčne lupine v prahu (0,5%) Skupaj mesni delež: 90%

 

HRANILNI DODATEK:

Tavrin (1000 mg / kg)

NAVODILA ZA HRANJENJE:

Odrasla mačka:

 • od 6. meseca starosti hranite cca. 5% telesne teže dnevno
 • pri starejših mačkah 3,5 do 5% telesne teže dnevno

Mladički in mlade mačke stare do 12 mesecev, lahko pojedo kolikor želijo.

Priporočene količine hrane je potrebno prilagoditi individualnim potrebam mačke.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
POMEMBNO
Felins Plus mesna rolica okus piščanca je uravnotežena kuhana hrana za mačke. Vsi okus mesnih rolic so nežno kuhani na pari v kratkih časovnih intrevalih, da se ohrani večina hranilnih snovi. Mesne rolice predstavljajo samostojno hrano za mačke, lahko pa jih kombinirate z našo hladno stiskano hrano za mačke. 
Mnenja (31)

Oznake: hrana za mačke, mokra hrana za mačke